PUMMEL EINHORN HORSE KOLLEKTION 3.0

Koko upea Pummel mallisto tilattavissa kauttamme!

Alla nähtävillä kaikki tuotteet. Voit tehdä tilauksen sähköpostilla: info@blackbeauty.fi. Ilmoita tuotteen edessä oleva numero ja koko ja väri. Toimitusaika vaihtelee. Enimmillään se voi olla jopa 3-4 viikkoa, mikäli tuotetta ei ole valmistajan varastossa, niin he valmistavat sen sinulle. Tuotteet maksetaan siinä vaiheessa, kun ne ovat saapuneet meille ja ovat valmiina lähtemään asiakkaalle. Tuotteet toimitetaan, kun ne on maksettu. Toimituskulut kuten verkkokaupan tilauksissa eli 5,90e ja yli 100,- euron tilauksissa ilmainen toimitus.

Katso ja ihastu! Näitä ei takuulla tule jokaisella vastaan 🙂

 

BLACK BEAUTYN LIVETAPAHTUMA 6.10.

Lauantaina 6.10. oli Seinäjoella harvinainen mahdollisuus päästä tutustumaan Black Beautyn valikoimaan ensimmäistä kertaa livenä. Veimme osan valikoimasta näytille Manunkylän Ratsutallin sosiaalitilaan. Päivän ajaksi ratsutallin sosiaalitila muutettiin pieneksi ”myymäläksi” ja ihmisillä oli ainutlaatuinen tilaisuus hypistellä verkkokaupan valikoimaa paikan päällä.

Kiitos kaikille teille, jotka ehditte paikan päälle! Tässä vielä maistiaisia tapahtumasta niillekin, joilla ei ollut mahdollisuutta päästä paikalle.

 

 

 

PUMMEL EINHORN

Tunnetko hevosen tai ponin, jonka imagoon tämä loimi sopisi TÄY-DEL-LI-SES-TI?

Pummel Einhorn loimi on sulattanut meidän ja monen muun hevosihmisen sydämen.  Tässä lisätietoa loimen saatavuudesta:

– Loimea on saatavilla koossa 105-165 cm
– 3 värivaihtoehtoa
– Kyseessä erittäin laadukas Dralonloimi, hinta 139,95e
Tilaamme minkä tahansa haluamasi koon ja värin. Laita tiedot joko yksityisviestillä tai sähköpostilla info@blackbeauty.fi

 

Pummel Einhorn Dralonloimi verkkokaupassa

 

ASIAKAS GALLERIA AVATTU

Meistä on ihanaa saada kuvia asiakkaidemme hevosista, joilla on yllä Black Beautysta hankittuja varusteita. Nyt näille teidän lähettämille upeille kuville on avattu galleria ja ensimmäiset kuvat on julkaistu. Kiitos kaikille kuvan lähettäneille! Asiakas galleria löytyy Inspiraatio -valikon alta. Tässä suora linkki: Asiakas galleria 

Meille saa erittäin mielellään jatkossakin lähettää kuvia, jolloin ne ilahduttavat galleriassa muitakin 🙂 Kuvia voi lähettää:

Nämä kuvat kannattaa käydä katsomassa!

 

Kaikkien aikojen ötökkäherkin hevonen suosittelee

Uskaltaisin väittää omistavani KAIKKIEN AIKOJEN ÖTÖKKÄHERKIMMÄN HEVOSEN. Vuosien ajan tälle on kokeiltu eri tuotteita avuksi ötökköjä vastaan. Viimein lukuisat kokeilut ovat tuottaneet tulosta ja tällä yhdistelmällä kaikkein ötökkäherkin hevonen on saatu viihtymään (tai ehkä paremminkin edes suostumaan olemaan) ulkona ötökkäaikaan.

Vaativan käyttäjän suosituksen saa:

1. Equilibrium Field Relief Max ötökkähuppu

Suojaa sekä ötököiltä että UV-säteiltä. Jopa eläinlääkärit suosittelevat käyttämään tätä, joten vaativa käyttäjäkin kelpuuttaa tämän. Koska kaikkien aikojen ötökkäherkin hevonen tykkää piehtaroida ja hangata päätään, hän on tehnyt kaikkensa testatakseen hupun kestävyyttä. Arvio: ei hajoa eikä irtoa!

 

2. Equilibrium Field Relief Midi with ears

Tänä kesänä vaativa käyttäjä on kaivannut pientä vaihtelua ja kelpuuttanut välillä myös hupun ilman turpasuojaa.

 

3. Blue Hors Care Summer Spray

Tämä ötökkämyrkky on vaativan käyttäjän mieleen. Palvelusväki sumuttaa aineen jo edellisenä iltana ja tällä annostuksella selvitään seuraavaan iltaan. Ilmeisesti tuoksu miellyttää myös hevosta, koska herkkis seisoo korvat hörössä irrallaan koko toimituksen ajan.

 

4. Bucas Sweet-itch Zebra ihottumaloimi

Ötökkäloimet eivät riitä tuomaan tarpeeksi suojaa pahimpana ötökkäaikana vaativalle käyttäjälle, vaan silloin siirrytään kovempiin keinoihin eli ihottumaloimeen. Pysyy päällä eikä hajoa. Ainoa loimi, minkä kanssa suostuu ulkoilla.

Koska vaativa käyttäjä on opettanut, miten hermoja raastavaa kesäaika voi olla paitsi hevoselle myös erityisesti heidän vatsahaavaa potevalle palvelusväelle, tarjoamme nämä tuotteet 15.7.2018 saakka ALE -hinnoin ja toivomme, että muutkin vaativat tapaukset löytäisivät avun ötökköjä vastaan. Erityisesti toivotamme mielenrauhaa sinnikkäälle palvelusväelle

 

Suursuosikki: SD Design

Tanskalainen SD Design on valloittanut meidän ja monien asiakkaidemme sydämet Black Beautyssa. Näihin suitsiin ja nahkariimuihin ei vain voi olla ihastumatta. SD Design yhdistää tuotteissaan ainutlaatuisen suunnittelun ja täydellisen istuvuuden. He suhtautuvat työhönsä intohimoisesti ja tekevät sydämestään jokaisen mallin. Kaikki suitset ja otsapannat on nimetty heidän asiakkaiden erityisten hevosten mukaan.

 

(Kuvassa: Crown Cantolar)

SD Designin suitsissa on käytetty upeaa, pehmeää nahkaa. Kaikissa on anatomisesti muotoiltu niska- ja turpahihna. Ne on myös pehmustettu erityisen pehmeiksi. Kaikissa on kaarevaksi muotoiltu otsapanta, joka istuu upeasti hevosen otsalle. Otsapannat on koristeltu toinen toistaan upeammin. Suitsien jokaisessa yksityiskohdassa on pyritty huomioimaan hevosen mukavuus. Lisäksi jokainen tuote on laadukas ja todella kaunis.

 

(Kuvassa: Crown Moon Dancer)

Parasta tuotteissa on, että niissä on ehkä kaikkein paras hinta-laatusuhde, mitä suitsissa on nähty. Hinnat ovat erittäin kohtuullisia ja kaikkiin suitsiin sisältyy ohjat.

 

(Kuvassa: Crown Crelido)

SD Designin tuotteista on vaikea keksiä mitään negatiivista sanottavaa. Ehkä ainut ”huono” puoli on, että ne ovat kasvattaneet räjähdysmäisesti suosiotaan, mikä tarkoittaa, että ne myydään todella nopeasti sekä valmistajalta, että meiltä.

 

(Kuvassa: Crown Santalina -> Tulossa!)

 

(Kuvassa: Crown Treasure)

SD Designin nahkariimuissa kelpaa edustaa missä tahansa kilpailumatkalla. Myös riimuissa anatomisesti muotoiltu niska- ja turpahihna, jotka myös pehmustettu erittäin miellyttäviksi hevoselle.

 

(Kuvassa: vasemmalla Crown Davinci ja oikealla Crown Anatomic)

Tässä lähikuvassa vain pieni osa SD Designin laajasta valikoimasta. Katso koko tämän hetkinen tilanne täältä: SD Design . SD Designin valikoimaa täydennetään jatkuvasti, joten kannattaa pysyä kuulolla tai laittaa sähköpostia toiveista: info@blackbeauty.fi

 

LeMieux Merino+ tuotteet herkimmillekin hevosille

LeMieuxin Merinovillatuotteet ovat omaa luokkaansa! Nämä ovat loistava valinta kaikkein herkimmillekin hevosille. Merino+ tuotteet ovat laajan tutkimuksen ja testaamisen tulos, jossa haluttiin kehittää lampaanvillahuopa, jossa yhdistyy Merinolampaanvillan pehmeys, mutta joka myös kestää päivittäistä käyttöä ja säännöllistä pesua. Yhdistelmä hienoa WoolMark Australian Merinovillaa ja kauniisti suunnitellut kankaat laittavat nämä Merino+ tuotteet omaan sarjaansa. Lampaanvilla, väriaineet ja kangas ovat testattu ihmisten terveydelliset vaatimukset täyttäen sveitsiläisessä laboratoriossa, joten tuotteet sopivat myös herkälle iholle.

MERINO+ KOULU-JA ESTEHUOVAT

Merino+ satulahuovat ovat sisäpuolelta puoliksi vuorattu ylellisellä Merinovillalla. Huovat on muotoiltu joutsenkaulalla ja korkealla cut-back profiililla. Niissä on muotoiltu D-rengaskiinnitys ja vahvike satulavyön kohdalla.

Kangas säilyttää hyvin muotonsa ja kuljettaa kosteuden pinnalle, jolloin selkä pysyy kuivana. Lämpötilan vaihtelut on minimoitu. Huovat istuvat erityisen hyvin ja myötäilevät hevosta, joten ne ovat todella miellyttäviä hevoselle.

MERINO+ SENSITIVE SKIN SATULAHUOVAT

Merino+ Sensitive Skin huovan sisäpuolella on ylellinen ja pehmeä 3 cm leveä Merino+ lampaanvillareunus, joka kiertää koko huovan. Merino+ reunus estää hiertymiä entistä tehokkaammin. Ihanteellinen satulahuopa herkkäihoisille hevosille tai karvanlähdön aikaan. Klassinen LeMieux-malli, jonka sisäpuoli on superpehmeää Bamboo-kangasta.

MERINO+ SATULAVYÖ

Uusi LeMieuxin integroitu satulavyö sopii koulusatuloihin ja kaikkiin mono-läppäisiin satuloihin, myös estemalleihin. Vyö on erittäin vahva ja siinä on ylellinen Merinovilla, joka on pehmeä, kevyt ja hengittävä. Vyö on suunniteltu siten, että vapaus liikkumisessa on taattu myös erilaisten apuohjien kanssa. Hyvä kainalotila.

PRO-SORB LAMPAANKARVAROMAANI TÄYTEPALOILLA

Pro-Sorb systeemi tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän. Se tarjoaa ylellisen Merinolampaankarva romaanin kaikki hyödyt ja lisäksi se muokkaa satulan istuvuutta ja tasapainoa. Pro-Sorb antaa useita vaihtoehtoja yhdessä tuotteessa.

Closed-Cell täytepalat liukuvat helposti tarrataskuihin. Nämä tarjoavat ylimääräistä pehmustetta. Täytepaloja voi lisätä romaanin etu ja/tai takaosaan kohottamaan. Tämä voi olla tarpeen, jos hevosen lihaksisto muuttuu tai eri satuloiden kanssa. Romaanin mukana tulee 4 kpl 9 mm täytepaloja ja 4 kpl 13 mm täytepaloja. Erittäin monipuolinen lampaankarvaromaani, joka on lisäksi hengittävä ja kosteutta poistava.

Tutustu koko LeMieux valikoimaamme täältä

 

LeMieux ProSport satulahuovat

Me Black Beautyssa pidämme tärkeänä, että tarjoamamme tuotteet kestävät käyttöä ja pesua, ovat laadukkaita ja hevoselle miellyttäviä ja silti kohtuuhintaisia. LeMieuxin tuotteet edustavat juuri tätä. LeMieux on mm. olympiavoittaja Charlotte Dujardinin ja huippuratsastaja/-valmentaja Carl Hesterin suosima merkki.

LeMieuxin tuotevalikoima on todella monipuolinen. Päätimme esitellä blogissa tarkemmin heidän kattavaa valikoimaa. Ensimmäisessä osassa esittelyssä erinomaiset ProSport satulahuovat.

LeMieuxin ProSport Suede ”ikoniset” satulahuovat,  joista löytyy omat mallit esteille ja kouluun. Ylellinen mokkapinta, joka hylkii likaa. Näissä huovissa istuvuuteen, muotoiluun ja materiaaleihin on todella panostettu. Kaikissa korkea säkätila, D-rengaskiinnitys ja vahvike satulavyön kohdalla. Ihanat ja täyteläiset värit.  Jämäkkä ja erinomaisesti käyttöä ja pesua kestävä huopa.

Sisäpuoli superpehmeää Bamboota, jossa silkin ja kashmirin tuntua. Hengittävä ja antibakteerinen. Poistaa kosteutta ja hikeä paremmin kuin puhdas puuvilla ja polyesterikuidut ja on miellyttävä hevoselle. Sopii hyvin myös herkille hevosille. Helppo pestä ja kuivuu nopeasti.

LeMieuxin klassisen kauniit ProSport kouluhuovat asettavat uudet standardit tyylikkyydelle ja mukavuudelle. Suunniteltu sopimaan lähes kaikkiin koulusatuloihin.

ProSport Suede estehuovissa on LeMieuxin klassinen Close-Contact -leikkaus, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti estesatuloihin. Nämä tarjoavat hyvin viimeistellyn ja ammattimaisen vaikutelman. Estehuopia on saatavana koristenyöreillä tai ilman, klassisissa väreissä tai raikkaissa uutuusväreissä.

 

Fleecepintelit korkealaatuista, nyppyyntymätöntä fleeceä. Samat upeat sävyt kuin satulahuovissa! Sopivatkin täydellisesti yhteen LeMieuxin satulahuopien kanssa. Myydään 4 kappaleen settinä ja tulevat kätevässä vetoketjullisessa säilytyskassissa.

Ehkä upeimmat värit, mitä on hevosvarusteissa nähty!

Täältä pääset katsomaan koko LeMieux valikoimamme

Brändiesittelyssä: Blue Hors Care

(Kuvassa Blue Hors Don Olymbrio)

 

Tanskalainen Blue Hors tunnetaan erittäin menestyneistä kouluhevosistaan. Tällä hetkellä se on Tanskan suurin ja yksi Euroopan vaikuttavimmista siittoloista. Sen kasvatit ovat voittaneet Tanskan mestaruuden kouluratsastuksessa yhdeksän kertaa. Lisäksi sen hevoset ovat osallistuneet EM- ja MM-kilpailuihin, olympialaisiin ja World Cup -finaaleihin useita kertoja.

(Kuvassa Blue Hors Romanov)

 

Kun Blue Hors alkoi ostamaan ensimmäisiä hevosia valmennuskeskukseensa ja siittolaansa vuonna 1992, oli samaan aikaan tarvetta myös hyville hevosten hoitotuotteille ja lisäravinteille. Näin syntyi BLUE HORS CARE.

Tuotteilta edellytettiin korkeaa laatua, että ne sopivat yhteen hevosten korkean laadun kanssa. Kokeilujen kautta löytyi tuotteet, jotka täyttivät vaatimukset. Sekä hevosten hoitajat että ratsastajat olivat hyvin tyytyväisiä tuloksiin, jotka he saavuttivat tuotteita käyttämällä. Tämä johti ajatukseen, että muidenkin hevosten omistajien pitäisi saada käyttää tuotteita.

Tänä päivänä Blue Hors Care on omassa luokassaan Tanskan myydyin tuotemerkki. Tuotesarjaan kuuluvat erilaiset vitamiinit ja lisäravinteet, hoitotuotteet kuten shampoot ja voiteet sekä laadukkaat nahanhoitotuotteet.

Blue Hors Caren tuotteita kehitetään jatkuvassa yhteistyössä hevosalan ammattilaisten ja tutkijoiden kanssa. Valtaosa tuotteista on kehitetty yhteistyössä irlantilaisen Irish Equine Centerin asiantuntijoiden kanssa ja useita tuotteita on myös testattu Helsingborgissa sijaitsevassa Hestehospital -hevossairaalassa.

Blue Hors Caren tuotteissa käytetään ainoastaan erittäin korkealaatuisia ja puhtaita ainesosia (kuten vitamiinit ym), jotka myös imeytyvät elimistöön tehokkaasti. Tuotteista valtaosa on valmistettu lääketieteellisesti hyväksytyissä laitoksissa ja niiden laaduntarkkailu on yhtä tiukka kuin lääketuotteiden valmistuksessa käytettävät standardit.

(Kuvassa Blue Hors Zackerey)

 

Katso Blue Hors Care valikoimamme täältä